BELENCUMAFAKILI İMAM HATİP ORTAOKULU


Vizyon: Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, · Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, · Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, · Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, · Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak.

Misyon: Belencumafakılı İmam-Hatip Ortaokulu Olarak, öğrencilerinin kendilerine özgü niteliklerini yitirmeden: • Doğaya ve çevresine duyarlı, • Tüm kültürlere ve farklılıklara saygılı, • Birey haklarının bilincinde olan, • Sorgulayıcı bakış açısına sahip, • Bilgiye ulaşma yollarını bilen, • Kendine güvenen, • Atatürk İlkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, • Etik değerlere sahip, Barış dolu bir dünya için yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA 2 öğrencimiz sınavla öğrenci alan Anadolu Lisesini kazandı. 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA 1 öğrencimiz bursluluk sınavını kazandı. 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA Kodluyoz yarışmaları, ´´yaşadığımız dünyadaki problemleri çözüyorum´´ kategorisinde ´´ENGELSİZ YATAK´´ projesi ile il birinciliği, aynı kategoride ´´AKILLI EV´´ projesi ile il üçüncülüğü.

Saatler: 08:5O-15:10
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: 1-Sınıflar Arası Futbol Turnuvasu 2-Sınıflar Arası Voleybol Turnuvasu
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03544421116

Belgegeçer - (354) 442 1116

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://belencumafakiliiho.meb.k12.tr

Adres - BELENCUMAFAKILI KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ İSTİKLAL1 SK. BELENCUMAFAKILI ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 2 SORGUN / YOZGAT

Öğretmen :9
Öğrenci :49
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :850
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Yozgat-Sorgun -Belencumafakılı Köyü

Adres - BELENCUMAFAKILI KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ İSTİKLAL1 SK. BELENCUMAFAKILI ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 2 SORGUN / YOZGAT

Ulaşım ÖZEL SERVİS

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇEYE 15 İLE 45